Den lokale bedemand - Veigaard Bedemand Ulfborg, Ringkøbing & Vemb

Dødsfald


Vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald i Ulfborg, Ringkøbing, Vemb og omegn. 

 

Når du oplever den store sorg at stå over for et dødsfald og miste en af dine kære, er der en masse praktisk, der skal ordnes. Det kan være svært selv at finde hoved og hale i det hele – og det er her, vi som din bedemand er behjælpelige. Vi hjælper lige fra dødsfaldet finder sted til det sidste papirarbejde er afsluttet. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov som efterladte, men tager selvfølgelig også hensyn, hvis afdøde har udfyldt ”Min sidste vilje”.

Tillid er vigtigt ved dødsfald

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde og slutte, når man har mistet en af sine kære og står et turbulent sted i livet. Derfor er det vigtigt at vælge en bedemand, du har tillid til, og som kan sætte sig ind i din sorg og samtidig respektere de ønsker, der måtte være til den sidste rejse fra familie eller afdøde. Vi har stor erfaring med at hjælpe mennesker gennem tiden efter et dødsfald, så hos os kan du være sikker på en professionel støtte i den svære tid. Vi er til for dig og det er vigtigt for os, at du ved, at du kan tale med os. Der er ikke et emne, der er hverken for stort eller småt til at vi tager os tid til det.

Erfarne bedemænd

Hos Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning finder du erfarne, uddannede bedemænd, der har et stort kendskab til mennesker, sorg og savn, og som du derfor kan være sikker på vil behandle dig med omsorg og respekt. Vi vil hjælpe og guide dig gennem alle de praktiske ting i forbindelse med et dødsfald – med hvor du stadig har hjertet med. Besøg os gerne til en uforpligtende snak og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi har tidligere hjulpet med begravelser, bisættelser og ved dødsfald i både Ulfborg, Ringkøbing, Vemb og det omkringliggende lokalområde.

Gå til vores kontaktside eller ring på tlf. 97 49 10 59.

Har du også brug for kister og urner, kan vi også hjælpe med det.

Top