Den lokale bedemand - Veigaard Bedemand Ulfborg, Ringkøbing & Vemb

Begravelse & bisættelse


Hos Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning får du professionel og indlevende assistance i forbindelse med begravelse og bisættelse – naturligvis altid med respekt for dit tab og de eventuelle ønsker, der måtte være fra afdøde. Vi har støttet op om begravelser og bisættelse i Ulfborg, Ringkøbing, Vemb og omegn. 

Hjælp til alt det praktiske

Når man er i sorg, er det ofte en overvindelse at skulle tage sig af de praktiske ting vedrørende en bisættelse eller begravelse. Det er der, vi kommer ind i billedet. Hos bedemændene i Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning hjælper vi dig med alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. På den måde er det eneste, du skal bekymre dig om at passe på dig selv og komme bedst muligt gennem højtideligheden. Vi kender de lokale kirker og præster i Ulfborg og omegn, har god kontakt til Ulfborgs blomsterhandlere, kan give gode råd til valg af stenhuggere, kan hjælpe med ordlyd til døds- og evt. takkeannoncer, har erfaring med, hvilke lokaler der er gode at bruge til mindesamvær og meget mere. Vi kan altså kort sagt hjælpe med alle de praktiske spørgsmål, der stiller sig i forbindelse med alt lige fra dødsfald til selve begravelse eller bisættelse.

Begravelse & bisættelse | Vi klarer det hele

Hos Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning får du en professionel bedemand med en solid forankring i Ulfborg og et stort lokalkendskab. Det vil med garanti komme dig til gode og hjælpe med at få processen til at køre nemt og elegant. Vi hjælper naturligvis også gerne med til at arrangere begravelser eller bisættelser andre steder end i Ulfborg, eksempelvis Ringkøbing, Vemb eller andre byer i området. Ligegyldigt lokalområde kan du kan være helt sikker på, at vi er bag dig hele vejen – lige fra dødsfaldet har fundet sted, til det sidste papirarbejde er afsluttet.

Kontakt os og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktside eller ringe til os på tlf. 97 49 10 59. Vi har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi kan derfor undgå uforudsete problemer og sikre dig en dag, hvor alt er i orden ned til mindste detalje.

Top