Den lokale bedemand - Veigaard Bedemand Ulfborg, Ringkøbing & Vemb

Om Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning

Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning i Ulfborg har eksisteret siden 1883 og har gennem generationer været i den samme familie. I begyndelsen var begravelsesforretningen kombineret med en møbelsnedker, som var traditionen tidligere, men det blev solgt fra for flere år siden, og i stedet er kræfterne blevet brugt på at etablere en solid og professionel bedemandsforretning.

Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning har indtil for ganske nylig været ejet af familien Veigaard, men i forbindelse med generationsskiftet fra fjerde til femte generation besluttede indehaver, Peter Veigaard, at afhænde forretningen til Gaardhøje Begravelsesforretning, der også har lang erfaring inden for bedemandsfaget og deler mange af de samme værdier.

Der er altså intet andet end ejerforholdene, der har ændret sig, og derfor fortsætter Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning da også under samme navn som hidtil. Navnet er kendt i Ulfborg og omegn, og mange familier her har været vant til at gå til familien Veigaard, når de skulle tage afsked med deres kære. Og det kan de altså fortsat gøre.

Salget af forretningen er foregået aldeles gnidningsfrit, og bedemandens funktion vil være den samme som hidtil; Han skal sørge for alt det praktiske omkring en begravelse eller en bisættelse, og samtidig skal han være så usynlig som muligt. Og det er lige netop det, du vil opleve, når du går til Veigaard’s Efterf. Begravelsesforretning; en professionel bedemand, der arbejder i kulissen og står for bisættelse og/eller begravelse i Ulfborg og omegn. En bedemand, der ordner alt det praktiske – eller bare noget af det, alt efter, hvor meget du selv ønsker at være involveret.

Top